Skip to main content

OVERZICHTSBROCHURE OPLEIDINGSAANBOD HUISHOUDHULPEN

Wie zijn wij


explorensia team

Explorensia werd in 2007 opgericht door Isabel Stal en Olivier Scholts. Door de jaren heen is Explorensia gegroeid tot één van de markleiders op vlak van opleiding voor huishoudhulpen.

Explorensia opteert ervoor om te werken met een vast team van 8 vaste lesgevers. Wij zijn er immers van overtuigd dat dit voor onze klanten zowel op organisatorisch als op inhoudelijk vlak een belangrijke meerwaarde biedt.

In de praktijk toepasbare opleidingen, een goede administratieve opvolging, klantgericht werken en flexibiliteit zijn onze stokpaardjes.

Had u graag nader kennis gemaakt met onze organisatie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij komen immers graag vrijblijvend bij u langs om onze organisatie verder voor te stellen.

N.B.: Klik hier om te zien wat er gebeurde toen we dachten dat de fotograaf weg was. 

 

 • TEVREDEN KLANTEN

  tevreden klanten van Explorensia
 • "DANKZIJ HET UITGEBREIDE OPLEIDINGSAANBOD VAN EXPLORENSIA SLAGEN WIJ ERIN OM TELKENS OPLEIDINGEN AANGEPAST AAN DE SPECIFIEKE NODEN VAN IEDER KANTOOR TE ORGANISEREN."

  "Sinds 2009 werken wij samen met Explorensia voor de opleiding van onze dienstenchequemedewerk(st)ers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Explorensia slagen wij erin om telkens opleidingen aangepast aan de specifieke noden van ieder kantoor te organiseren. Dankzij de uitgebreide ondersteuning van Explorensia op organisatorisch vlak en op vlak van de subsidiëring verloopt alles altijd zeer vlot."
  TIJL MAES
  National Manager Glax

 • "CORRECTE OFFERTES EN AFSPRAKEN DIE PERFECT WORDEN NAGEKOMEN ALSOOK SUBSIDIEDOSSIERS DIE ZO GOED ALS KLAAR ZIJN OM TE WORDEN INGEDIEND."

  "Voor onze erkende opleidingen werken wij het liefst samen met Explorensia. De lesgeefsters zijn experts in hun vak en hun enthousiasme werkt steeds positief op onze thuishulpen. Door het grote aanbod cursussen krijgen onze dames steeds een gevarieerde opleiding die inspeelt op de nieuwe trends. Onze dames kijken er elk jaar naar uit ! "

  MICHÈLE PAUWELS
  Coördinator voor VZW Performant in Blankenberge