Skip to main content

OVERZICHTSBROCHURE OPLEIDINGSAANBOD HUISHOUDHULPEN

Referenties


In 2020 hebben wij ongeveer 1000 opleidingen gegeven voor meer dan 10.000 cursisten.

In onderstaande slideshow vindt u een aantal reacties van tevreden klanten.

Mocht u graag nader in detail kennis willen maken met een aantal van onze projecten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

 

 • TEVREDEN KLANTEN

  tevreden klanten van Explorensia
 • "DANKZIJ HET UITGEBREIDE OPLEIDINGSAANBOD VAN EXPLORENSIA SLAGEN WIJ ERIN OM TELKENS OPLEIDINGEN AANGEPAST AAN DE SPECIFIEKE NODEN VAN IEDER KANTOOR TE ORGANISEREN."

  "Sinds 2009 werken wij samen met Explorensia voor de opleiding van onze dienstenchequemedewerk(st)ers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Explorensia slagen wij erin om telkens opleidingen aangepast aan de specifieke noden van ieder kantoor te organiseren. Dankzij de uitgebreide ondersteuning van Explorensia op organisatorisch vlak en op vlak van de subsidiëring verloopt alles altijd zeer vlot."
  TIJL MAES
  National Manager Glax

 • "CORRECTE OFFERTES EN AFSPRAKEN DIE PERFECT WORDEN NAGEKOMEN ALSOOK SUBSIDIEDOSSIERS DIE ZO GOED ALS KLAAR ZIJN OM TE WORDEN INGEDIEND."

  "Voor onze erkende opleidingen werken wij het liefst samen met Explorensia. De lesgeefsters zijn experts in hun vak en hun enthousiasme werkt steeds positief op onze thuishulpen. Door het grote aanbod cursussen krijgen onze dames steeds een gevarieerde opleiding die inspeelt op de nieuwe trends. Onze dames kijken er elk jaar naar uit ! "

  MICHÈLE PAUWELS
  Coördinator voor VZW Performant in Blankenberge