Skip to main content

OVERZICHTSBROCHURE OPLEIDINGSAANBOD HUISHOUDHULPEN

KWALITEITSBELEID

Sinds jaar en dag hecht Explorensia veel belang aan klantentevredenheid, daarom werd door de jaren heen een kwaliteitsbeleid ontwikkeld dat verweven is in onze dagdagelijkse werking en procedures. In 2020 werd dit beloond met het behalen van de Qfor WSE-cerfitificatie. 

Explorensia is eveneens een geregistreert dienstverlener binnen het departement Werk en Sociale Economie (registratienummer = KDB000000771)

De combinatie van beide erkenningen zorgt ervoor dat opleidingen van Explorensia ook na 30/08/2021 kunnen gesubsidieerd worden door het Vlaamse opleidingsfonds dienstencheques en dat Explorensia kan optreden als dienstverlener binnen ESF oproepen (Bv.ESF oproep 505: opleidingen in de dienstencheque- en gezinszorgsector). 

WSE kwaliteitsregistratie staand

 Qfor wse scan perspective

 • TEVREDEN KLANTEN

  tevreden klanten van Explorensia
 • "DANKZIJ HET UITGEBREIDE OPLEIDINGSAANBOD VAN EXPLORENSIA SLAGEN WIJ ERIN OM TELKENS OPLEIDINGEN AANGEPAST AAN DE SPECIFIEKE NODEN VAN IEDER KANTOOR TE ORGANISEREN."

  "Sinds 2009 werken wij samen met Explorensia voor de opleiding van onze dienstenchequemedewerk(st)ers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Explorensia slagen wij erin om telkens opleidingen aangepast aan de specifieke noden van ieder kantoor te organiseren. Dankzij de uitgebreide ondersteuning van Explorensia op organisatorisch vlak en op vlak van de subsidiëring verloopt alles altijd zeer vlot."
  TIJL MAES
  National Manager Glax

 • "CORRECTE OFFERTES EN AFSPRAKEN DIE PERFECT WORDEN NAGEKOMEN ALSOOK SUBSIDIEDOSSIERS DIE ZO GOED ALS KLAAR ZIJN OM TE WORDEN INGEDIEND."

  "Voor onze erkende opleidingen werken wij het liefst samen met Explorensia. De lesgeefsters zijn experts in hun vak en hun enthousiasme werkt steeds positief op onze thuishulpen. Door het grote aanbod cursussen krijgen onze dames steeds een gevarieerde opleiding die inspeelt op de nieuwe trends. Onze dames kijken er elk jaar naar uit ! "

  MICHÈLE PAUWELS
  Coördinator voor VZW Performant in Blankenberge