HUISHOUDHULPEN

inhouse opleiding - huishoudhulpen

VEILIG EN ZONDER SCHADE WERKEN ALS HUISHOUDHULP IN CORONATIJDEN

In deze opleiding Veilig en zonder schade werken als huishoudhulp in coronatijden leren de deelnemers enerzijds hoe zij zowel zichzelf als de klant kunnen beschermen tegen een mogelijke coronabesmetting en anderzijds krijgen zij specifieke schoonmaaktips om hun werkplanning en productgebruik aan te passen zonder schade te veroorzaken bij de klant. 

online opleiding - huishoudhulpen

Corona coaching


In deze coronatijden is ondersteuning en coaching essentieel. Dit geldt zeker voor huishoudhulpen die vaak alleen aan het werk zijn. 

In het kader hiervan hebben wij een online corona coaching ontwikkeld, waarbij de huishoudhulpen een coachingssessie van 1 uur kunnen volgen via video-chat. In deze video-chat krijgen de deelnemers van een ervaren lesgeefster de nodige tips om in deze corona tijden veilig te werken. Ook het mentale welzijn van de huishoudhulpen komt hierbij aan bod. 

online opleiding - coaches

corona coaching


Explorensia biedt eveneens opleidingstrajecten aan voor verantwoordelijken, consulenten, coaches en meters/peters die actief zijn in de dienstenchequesector. De doelstelling van deze vormingstrajecten is om de deelnemers de nodige informatie te geven zowel op technisch als op veiligheidsvlak i.v.m. het werken als huishoudhulp in deze coronatijden.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS OPLEIDINGSAANBOD

Indien u op de hoogte wenst te blijven van ons opleidingsaanbod dan kunt u in onderstaand veld uw e-mailadres invullen.
* verplicht veld

Opleidingen - Vorming

Zandvleugestraat 6
8755 Ruiselede
Tel.: 0485 42 01 11
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


© Explorensia vof

webdesign eXponent